Facebook pixel
m

Lorem ipsum dolor sit amet, te modus tantas expetenda per. Pro alterum equidem constituam ne, ei qui veritus tibique facilisi, per clita dolore id. Autem graeco menandri quo in. Cum zril electram ei, et sea cibo prima assum. Id mei elitr saepe corrumpit, omnis verear.

 

TINDER EN SEX

TINDER EN SEX

Struin jij Tinder af? Op zoek naar die ene mooie man, waarvan je eigenlijk besloten hebt dat hij toch niet op Tinder zit. Je droomman kan toch onmogelijk op Tinder zitten.
Zelf vind ik het ook leuk om op Tinder te zitten. En ik betrap mezelf er op hoe leuk ik vind om mensen af te wijzen. Hell no! Nee dank je. Van mijn lang zal ze leven niet. Dikke doei. You wish! Plezier in mannen afwijzen? Als ik heel eerlijk ben: ja! Herkenbaar? Hmm, eigenlijk heel fout, maar je bent niet de enige.
Want zeg nou zelf, ga je ooit op Tinder, waarbij je naar de mogelijkheden kijkt? Wat zou deze man aan mij kunnen bijdragen? Hoe zou het zijn om sex te hebben met deze persoon? Lastig te weten van te voren. Dan moet je toch eerst iemand ontmoeten… misschien, misschien niet!
Een vriend van mij deed een tijdje geleden een webinar over ontvangen. Een van de dingen die hij zei is “sex is ontvangen”. Ben je bereid van iedereen te ontvangen? Oordelen, complimenten, energie… of sluit je je af? Ik dacht: als sex ontvangen is en ik bereid ben van iedereen te ontvangen…

Ben ik welwillend met iedereen sex te hebben?

NOOIT! Tuurlijk niet. Maar laten we het eens hebben over de definitie van sex. Voor velen is dat copulatie – met de ander naar bed gaan, lichaamsdelen samen brengen. Echter de energie van het woord sex is zoveel meer. Sex is zoveel meer. Denk eens aan het woord copulatie. Denk eens aan het woord sex. Roept dat andere associaties op? Andere gevoelens? Een andere vriend van mij raakt bijna in paniek van het woord sex. Naar een vrouw kijken als in een seksobject kan niet, mag niet, is onbekoorlijk. Hij heeft besloten dat heel fout is om naar een  vrouw te kijken op een seksuele manier. Maar is dat het? Heeft hij seksistisch verward met seksueel of misschien wel sensueel? Voor hem vielen al die dingen onder een noemer. Daarmee waren sex en vrouwen verboden terrein. Dat bracht weer andere dingen bij mij naar boven. Een hoop projecties van mannen gehad, zeker niet altijd gewenst, meestal niet zelfs… maar een man die niet naar me durfde te kijken vond ik ook vreemd en onwennig.

Willen we als vrouw niet begeerd worden?

Vinden we het stiekem niet leuk als je je best hebt gedaan, dat iemand het opmerkt? Hoe zou het zijn als mannen helemaal niet meer naar je keken?

Vaak besluiten van wie we dit wel of niet willen ontvangen. Maar wat als we alles kunnen ontvangen? Dat wil niet zeggen dat je met iedereen naar bed moet. Maar hoe zou het zijn als je gewoon “dank je wel” zegt. Geen weerstand, niet instemmen…maar gewoon dank je. Dus ik opende Tinder en vroeg ik bij iedereen “Zou ik welwillend zijn om met jou sex te hebben?”Wederom zoveel weerstand! Dus veranderde ik de energie er van. Wat als sex gewoon een energie is? Een energie van wat je bent wanneer je er goed uitziet, je goed voelt, rechtop loopt, en flaneert. Copulatie gewoon copulatie is, oftewel samenbrengen van lichaamsdelen. Wanneer je deze energieën klontert, geeft dat zoveel verwarring. Er zijn 6 elementen van seksuele energie. Van sprankelende levensenergie tot het constant oordelen van jezelf en de ander. Wanneer je dit weet, kan je helderder worden in wat je waarneemt en wellicht meer ontvangen? Al is het maar zoiets simpels als een compliment. Niet alleen van anderen, maar ook van jezelf? Nog even verder gestruind op Tinder en het grappige was… hoe meer ik welwillend was van iedereen te ontvangen, hoe leuker de mannen leken en zelfs die mooie liefdevolle droomman wel verscheen!

Wil jij ook de energie rondom sex veranderen? 

No Comments

Post A Comment