SEXPLORE THE POSSIBILITIES

Wat is er mogelijk met seks dat je niet voor mogelijk houdt?

MAG IK JE EEN PERSOONLIJKE VRAAG STELLEN?

Ben je blij met je seksleven op dit moment? Trek je alle mannen/vrouwen aan die je wilt? Trek je al het geld aan dat je wilt? Voel jij je fijn en zelfverzekerd? Is het oké als iemand jouw lichaam aanbidt? Of sluit je het uit? Ben je achterdochtig als iemand naar je kijkt, bang dat ze iets van je willen?


Ik wil je graag uitnodigen voor een andere kijk op seks. We hebben de neiging om seks zo belangrijk te maken. En wist je dat als je iets belangrijks maakt, je het niet kan hebben.  Mag ik je uitnodigen voor een ander gesprek?

seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam

WAT VERLANGT JOUW LICHAAM?

Het lijkt wellicht een vreemd concept, maar vraag jij jouw lichaam weleens hoe het aangeraakt wilt worden? En door wie je lichaam aangeraakt wilt worden? Een wijze man dr. Barry Goodfield vertelde mij eens;

Het bewustzijn van het lichaam is grootser dan de intelligentie van de mind.

Jouw lichaam heeft een bepaald bewustzijn van wat het wil en wat het weet. Laten we het jouw intuïtie noemen. Jouw lichaam heeft voorkeuren over waar het wilt wonen, wat het wilt dragen en bij het wilt zijn. Jouw lichaam houdt ervan om aangeraakt te worden. Ondanks dat je jezelf misschien kan wijsmaken dat het niet zo is.

Jij als wezen houdt wellicht van andere dingen dan jouw lichaam. Tijdens Sexplore ga je een diepe(re) connectie aan met jouw lichaam, leer je wat het je vertelt en leer je de taal van jouw lichaam. 

seksualiteit sensualiteit bodypositivity voorbij taboes sexualness bewustzijn lichaam

ENERGIEËN VAN SEKS

In deze cursus verken je de verschillende energieën van seks die vaak als één geheel gezien worden, wat voor veel verwarring en miscommunicatie zorgt en vele misverstanden. Er zijn 6 verschillende energieën. Drie, die verruimend zijn en drie die een contractie creëren. Dat creëert in een conflict, waarin je weinig keuze hebt.

Wanneer je helderheid hebt over wat die energieën zijn, hoef je het ook niet af te houden. En geeft het je keuze in wat je wilt ontvangen. Ook ontdek je hoe je een lichaam of jouw lichaam opwindt of aanzet... en niet alleen je lichaam - Wat als het leven een orgastische ervaring was?

Weet je nog die keer dat je de meest fantastische seks had (copulatie) en je de volgende dag het gevoel had dat je een miljoen dollar waard was? Wat als elke dag zo was? De energie van dat. Zou je bereid zijn om het te kiezen?

Seks gaat over het ontvangen, verkennen en genieten van je lichaam, je leven en het leven en eigenlijk alles. Wat als de orgastische energieën het meest verzorgende, expanderende, helende en vreugdevolle geschenk zijn dat je echt kunt zijn?

Zou je jezelf toestaan dat te zijn en dat te hebben?

SEXPLORE THE POSSIBILITIES

Een klas van 1,5 dag waarbij kijken wat seks voor jou is, niet wat de wereld je verteld. We verkennen de oneindige mogelijkheden en hoe je de energie van seks kan toevoegen aan je leven, jouw lichaam, jouw business en jouw geldstromen. 

Wanneer jij je goed in je vel voelt, ben jij een uitnodiging voor meer mogelijkheden in elk gebied van jouw leven. Na deze 2,5 dag hoef je niemand meer buiten te sluiten, heb je meer ruimte om jou te zijn en heb jij voortaan de touwtjes in handen en komt alles naar je toe met meer gemak.  

Dit wil ik!


Certified Facilitator for Access Consciousness®

EVEN VOORSTELLEN... CRYSTEL POETIRAY

Als je haar hebt gezien, dan weet je dat Crystel sexualness is. Ook al heeft ze haar best gedaan om het niet te zijn. Opgroeien en ontdekken is voor elke tiener interessant, maar omdat Crystel als kind een lange tijd seksueel misbruikt werd, waren energieën rondom seks nog verwarrender voor haar. Ze sloot zich af in gesprekken en ze kon er zelfs niet over praten tot ergens in de twintig. Dankzij de tools van Access Consciousness (en enkele ex-geliefdes) verkende ze een heel andere wereld en een ander paradigma met seks. 


Crystel faciliteert met veel humor en lichtheid, terwijl ze wel echt aanwezig is bij jou en je lichaam en wat het verlangt. Als je bij haar in de buurt bent, ontspant je lichaam zich gewoon. 

WAT GA JE LEREN?

1,5 dag Genieten

waarin je mogelijkheden rondom het genieten van jouw lichaam en seks verkent.

Leer je een verzorgend lichaamsproces

van Access Consciousness

Leer je lichaam kennen

op een andere manier en herstel de relatie met je lichaam.

Hoe je een lichaam kan opwinden

zelfs zonder iemand aan te raken. Hit the 5 points!

Veranderen en clearen we de energie en blokkades.

door middel van de Clearing Statement, vragen en ander perspectief waarvan je waarschijnlijk niet wist dat het mogelijk was.

Go out, play and have fun!

Turn bodies on and be the walking talking orgasm you truly be. 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

SEXPLORE THE POSSIBILITIES

Limited

Sexplore the Possibilities intro

75,-

Brabant

Vrijdag 21 mei

♥ Herstel de band met je lichaam

♥ Leer te communiceren met je lichaam

♥ Incl. Audio van de klas

Limited

Sexplore the possibilities

550,-
Brabant
Zaterdag 22 mei

♥ Gratis deelname aan 21 mei

♥ Incl. audio van de klas

♥ Incl. 1 lichaamsproces en certificaat

♥ Incl. Catch up call na 1 maand