Moeilijkheden of mogelijkheden?

Wat kies jij?

5
Dagen
5
Calls
5

Thema's

(On)Mogelijkheden

Denk jij dat het altijd aan jou ligt? Hmm, ik weet het niet. Denk niet dat ik het kan. Heb ik iets verkeerd gedaan? Voor sommigen is het makkelijk om in moeilijkheden te denken, voor anderen in mogelijkheden.

Is bij jou het glas halfvol of halfleeg? 


Wat het ook is, wees niet gevreesd, anders denken kan je leren. Dat niet alleen, jij kan alles creëren wat je zou willen. Je gelooft me misschien niet, maar ik stond ooit op een andere plek in mijn leven. Kijk maar...

Ik zal me even voorstellen...

Crystel Poetiray, CF

Mijn naam is Crystel. Ik ben een Certified facilitator voor Access Consciousness®.

Ik heb een zwaar leven gekend van gescheiden ouders, seksueel misbruik. Ik was erg depressief en had weinig vertrouwen in het leven. Echter als je me nu kent, zouden niet veel mensen het denken. Nu zie je een ambitieuze vrouw vol levensvreugde, humor en een ware duizendpoot. Op een dag maakte ik een keuze; ik laat me niet leiden door het verleden. Sterker nog, ik word de leider van mijn toekomst. Ik speel elke dag met vragen om mijn licht leven te creëren. Iets wat ik vroeger niet voor mogelijk achtte, maar nu niet meer zonder kan... 😊Dat gun ik iedereen. 

Ga je mee op het avontuur van mogelijkheden?

Webinar: OnMogelijkheden

20-05-2020
Starts at 19:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 59,-
€ 37,-

(on)Mogelijkheden

Sta jij op ONmogelijkheden of Mogelijkheden? In deze 5 daagse call gaan we mogelijkheden verkennen op het gebied van Business, Sex, Relatie, Geld en Familie. Elke dag bespreken we een ander thema.


Hoe? Het welbekende omdenken. Alleen gaan we nog een stapje verder. Niet van conclusie naar een andere conclusie, maar van een conclusie naar een vraag. Een vraag opent deuren naar mogelijkheden. Een conclusie sluit die deur. Is het tijd om meer gemak te hebben?


Ik nodig je uit om samen te kijken waar je het leven nog onmogelijk maakt en waar je in mogelijkheden kan stappen en dat ook te kiezen. Wat zou er mogelijk zijn, dat je onmogelijk acht, dat wanneer je de mogelijkheden toe zou laten, het je alles zou geven wat je wenst? Nieuwsgierig?