Genereren van een fenomenaal leven

Leer tijdens de 4 daagse telecall serie hoe jij het ook kan.

4
Dagen
4
Calls
4

Thema's

Hoe creëer jij jouw fenomenale leven?

Een mooi leven, een licht leven, maar wat dacht je van een fenomenaal leven? Als jij jouw leven opnieuw zou inrichten, wat zou je kiezen? Wat zou je wegdoen, wie zou je houden? Wat zou je leven fenomenaal maken?

Er zijn 4 elementen essentieel om een fenomenaal leven te creëren:. 

Elegantie, esthetiek, decadentie en hedonisme

Ze zijn de bron van een generatief leven en een fenomenaal leven. Je moet bereid zijn om deze vier elementen te hebben om het leven te hebben dat je zou willen hebben. Als je de elegantie, de esthetiek, de decadentie en het hedonisme van de dingen doet, dan heb je geen oordeel. Dan kun je alles hebben. Als je alles kunt hebben, dan heb je geen problemen meer. Als je zoveel geld had dat het je niets kon schelen, dan zou je als decadent worden beschouwd. Als jij niet zo gezien wilt worden, in hoeverre hou je dan bijvoorbeeld geld weg?

Het is de bereidheid om alles te ontvangen, zodat niets belangrijker is dan het andere. Mensen hebben altijd wel een mening over iets. De vraag is uiteindelijk; maak jij de mening van anderen belangrijker dan het leven te creëren wat je werkelijk wilt, zodat je geen oordelen ontvangt of ga je jouw fenomenale leven nu kiezen? 

Ik zal me even voorstellen...

Crystel Poetiray, CF

Mijn naam is Crystel. Ik ben een Certified facilitator voor Access Consciousness®.

Mijn leven ging niet altijd over rozengeur en maneschijn. Ik heb een zwaar leven gekend van gescheiden ouders, seksueel misbruik. Ik was erg depressief en had weinig vertrouwen in het leven. Echter als je me nu kent, zouden niet veel mensen het denken.

Nu zie je een ambitieuze vrouw vol levensvreugde, humor en een ware duizendpoot. En ook al probeer ik het af en toe te verbergen een ware decadente snob. Ik hou van mooie spullen en zachte stofjes, maar geld was nooit een prioriteit of een doel. Maar dat is wel een fijne toevoeging wil je werkelijk je leven genereren. Teveel geld hebben was voor mij dat het enige waarop ik zeker wist dat mensen mij niet konden oordelen. Dat laatste vond ik zo belangrijk, dat ik onbewust mijn ware fenomenale leven afhield.

Alleen vanwege de mening van anderen. Dat moest veranderen. Het maakt immers niet uit wat anderen denken. Wat als het leven draait om het genereren van jezelf? (Niet het vinden van jezelf.) 


Ga je mee op het avontuur van mogelijkheden?

Webinar: 4 Elementen van Genereren

05-07-2020
Elke dag 17:00u 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
€ 47,-

4 Elementen van genereren

Wil jij een fenomenaal leven? En is het tijd om het actualiseren of zoals sommigen zeggen manifesteren? In deze 4 daagse telecall serie gaan we mogelijkheden verkennen op het gebied van Elegantie, esthetiek, decadentie en hedonisme. Wat is het en hoe kan je dit in je voordeel gebruiken? Deze thema's kan je doortrekken naar je business, Sex, Relatie, Geld en Familie. Elke dag bespreken we een ander thema.


Deze calls zijn pragmatisch, energetisch en van snelle verandering... als je het toelaat. ;) 


Ik nodig je uit om samen te kijken waar je het leven waar je jezelf nog tegenhoudt het fenomenale leven te creëren, actualiseren en genereren. Door het verschil te kennen van de energieën van de woorden, krijg je helderheid waarom dingen wellicht nog niet werken en kun je straks nog sneller en gemakkelijk het leven creëren dat je wilt. Nieuwsgierig?