Access Bars Workshop

Access Bars in Amsterdam – Leer het nu.

Zoek jij Access Bars in Amsterdam? Leeg koppie, geen gedachten, niet meer of minder stressen. Nooit gedacht dat het kon, maar het kan.

Access Bars®– the next big thing

Ben jij de volgende wandelende meditatie?

Doe mee met de workshop. Leer 32 puntenen laat los wat voor jou niet werkt. Tijdens de workshop ontvang je 2 sessies en geef je 2 sessies. Zie het schema voor de indeling.

Onderwerpen zoals sex, geld, relatie, vreugde en verdriet komen aan bod. Tevens leer je ook andere lichaamsprocessen die verzorgend zijn voor je lijf. Dit is een manier om te ontstressen zonder dat je daar al te veel voor hoeft te doen. Duizenden mensen gingen je voor. Inmiddels zijn er in Nederland 5000+ mensen die Bars® hebben geleerd, waarvan vele dit onderdeel van hun werk hebben gemaakt.

Na afloop krijg je een certificaat mee en ben je officieel geregistreerd bij Access Consciousnessals Bars™ Practitioner. Je mag dan sessies geven en dit toevoegen aan je business, uitwisselen met anderen.

Voorbeelden van waar Bars wordt gegeven

  • Yogastudio’s
  • Sauna’s en wellness centers
  • Revalidatie

Crystel faciliteert de dag. Zij is Certified Facilitator voor Access Consciousness en geeft ook vervolg klassen, zoals Foundation. Met haar achtergrond in de medische wereld als logopedist legt ze graag meer uit over de toepassingen binnen de medische wereld. Jarenlang heeft zij Bars gegeven in haar praktijk LeZen in de revalidatie als ontspanningstherapie.

access bars in amsterdam workshop

Kinderen zijn welkom. Kinderen t/m 15j zijn gratis. Bij de leeftijd van 16 & 17 betaal je de halve prijs.

Wil je Bars Facilitator worden en zelf de workshop geven? Dat houdt in dat je drie keer de klas bij drie verschillende facilitators moet volgen. Zoek jij nog een facilitator?

Zit er niet een geschikte datum bij? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Date

jul 21 2019

Time

10:00 am - 6:00 pm

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: jul 21 2019
  • Time: 04:00 - 12:00

Cost

300.00€
QR Code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »