Video Aspect Ratio: 4:1

BARSBABES BIJ BLUEBIRDS

Welkom bij onze praktijk bij Bluebirds West. Bluebirds is een prachtige yogastudio met drie locaties in Amsterdam. Het is een rustpunt in de drukte van de stad. Toen we binnenliepen bij Bluebirds was het liefde op het eerste gezicht. Het is een heerlijke ruimte met een groots aanbod en ja, hier moesten wij bij! Mensen die met hun lichaam bezig zijn, op zoek naar zelfontwikkeling en een leeg hoofdje willen. Dat was een perfecte match. 

Bekijk hier ons Bluebirds aanbod.

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn
access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

ACCESS BARS

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd. Ze bevatten de elektromagnetische lading van je emoties, standpunten en gedachten over alles wat je in leven(s) bent tegengekomen. Veel daarvan heb je eigenlijk niet meer nodig. Het zit je voornamelijk alleen maar in de weg en kan ziekte en ongemak creëren, je tegenhouden in het bereiken van je verlangens of je zelfs blind maken voor wat het nou precies is dat je echt wilt in en met dit leven. 

Wanneer je je Bars laat 'lopen' is het alsof bij wijze van spreken Marie Kondo je hoofd binnenloopt. Ze doet misschien niet alles in 1x (want hallo, weet je wel hoeveel onzin je hebt opgeslagen door de jaren heen?! ;)) maar elke sessie creëert weer een stuk zee aan ruimte in je hoofd, waardoor je meer Jou kunt zijn. En wat als je dan ineens op een dag een wandelende, pratende, dansende, lachende meditatie blijkt te zijn? En wat als het nog beter wordt dan dat?

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT

De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam om te keren. De zachte, kalmerende aanraking op je gezicht en nek werkt met de cellen van je lichaam om te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Je ziet er dus jonger uit zonder botox, cremes of pillen. Maar dat niet alleen, ook wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en emoties die je hebt over jouw lichaam op. Dit gebeurt allemaal door een lichte aanraking van het lichaam (borst, hals en gezicht).

Bluebirds Amsterdam Access Bars Energetische Facelift Yoga yogastudio

OVER BARSBABES

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Access Consciousness™, want hoe meer blije en bewuste mensen, hoe leuker, mooier, gezondere en magischer deze planeet!

Met Barsbabes staan we op festivals en evenementen om onze joy te verspreiden. “De naam Barsbabes is ontstaan als grapje met wat vrienden die allemaal Bars runden. Ik vond de naam zo leuk en Access Bars zo heerlijk, en dacht hier moet iedereen van weten. Zo ben ik Barsbabes begonnen.” Aldus Crysje, oprichter. De tools van Access Consciousness hebben zoveel bijdragen aan ons leven. Dat gunnen we iedereen. Het is bizar hoe anders en leuker ons leven is geworden sinds we er bekend mee zijn. 

Thiska; “Mijn leven is nu echt(!) leuk! Elke tegenslag, verkramping of beperking kan ik nu veel beter zien voor wat het is en veranderen/aan voorbij gaan. Als ik het even niet zie of kan veranderen? Dan heb ik een soort Mary Poppins tas aan tools en een wereldwijde Access Consciousness gemeenschap die me daarbij kunnen helpen.

Hoe wordt het nog beter dan dit?!”

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

CLEARINGSSESSIE

Jij bent licht, en als iets zwaar is ben jij dat dus niet! Tijdens een clearingsessie kijken we wat jou er van weerhoudt jouw leven vanuit lichtheid en mogelijkheden te creëren in plaats zwaarte en moeilijkheden. De tools van Access Consciousness zijn daar een enorme bijdrage in en hebben ons leven en die van duizenden mensen wereldwijd veranderd. 

Een van de tools is the Clearing Statement van Access Consciousness®. Heel vaak kijken we naar de zwaarte van problemen en proberen het op te lossen. Maar als je het al niet had kunnen bedenken waarom iets was, had je het dan al niet bedacht? Wat als die blokkade energetisch is. Dat doen we tijdens een sessie. We clearen de energie met de The Clearing statement. Het is als een magische spreuk als in Disney - bippeti bappeti boe en de blokkade is weg. Klinkt simpel? Ja, dat is het. Het is vreemd, maar zó effectief. 

Nieuwsgierig? Ondervind het zelf en kom langs voor een sessie.

access lichaamsproces bodyproces bluebirds amsterdam yoga heling lichaamswerk spiritueel healing

LICHAAMSPROCESSEN

Lichamen worden graag aangeraakt. Er is een verbazingwekkende en koesterende energetische interactie als een lichaam een ander lichaam aanraakt.

Zowel Crysje als Thiska zijn bekend met meer dan 50 Lichaamsprocessen. Al deze hands-on lichaamsprocessen zijn ontworpen om jou te faciliteren een grotere verbondenheid met je lichaam te hebben. Jouw lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genereren. Zo kan MTVSS een ongelofelijk dynamisch effect hebben op het immuunsysteem en Trifold Sequentie Systemen een enorme bijdrage zijn voor Posttraumatische Stressstoornissen. 

ZIN IN EEN SESSIE? KOM LANGS BIJ BLUEBIRDS WEST

Elke dinsdagavond van 17.30 - 22.00u ben je welkom om langs te komen voor een sessie.

DE PRIJZEN

access consciousness proefsessie kennismakingssessie access bars nederland

ACCESS BARS

Sessie: 45 min

Prijs: 90,-

access lichaamsproces bodyproces bluebirds amsterdam yoga heling lichaamswerk spiritueel healing

CLEARINGS

Sessie: 45 min

Prijs: 120,-

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

FACELIFT

Sessie: 75 min

Prijs 120,-

access consciousness bodyprocess amsterdam eindhoven leiden den haag rotterdam utrecht energetische facelift mtvss

LICHAAMSPROCES

Sessie: 45 min

Prijs 90,-

KOM JE VOOR DE EERSTE KEER?

Je hebt van ons gehoord, maar weet nog niet zeker wat het voor je kan doen? Boek dan nu een kennismakingssessie voor slechts 60,-. Vul dan de kortingscode in of betaal met de pin.