arrow_drop_up arrow_drop_down
Access Consciousness pop barsdolls access bars

BARSDOLLS

DÉ ASSISTENT(E) VOOR ACCESS BARS

HULP BIJ ACCESS BARS?

Je bent net Bars Practitioner of zelfs Bars Facilitator geworden (joepie!) en nu wil je vast zo snel mogelijk aan de slag met het geven van sessies of workshops. Barsdolls is de perfecte assistent(e) voor bij je Access Bars behandeling of workshop. Wij gebruiken ze bij al onze workshops. En zouden zelf niet meer zonder kunnen. Het is perfect om de punten te tonen tijdens je workshop, maar ook om zelf de handgrepen te oefenen.

Train je spiergeheugen en wordt de beste Bars Practitioner! Welke bijdrage zou Barsdolls hier voor je kunnen zijn? Ontzettend handig als je nog wat wil oefenen of als extra hulpmiddel bij de classes/workshops. Bovendien staan ze gewoon heel gezellig in je praktijk of op je boekenplank! Vinden we zelf.              

BARSDOLLS - DE PERFECTE HULP

Wat wij regelmatig zien is dat iemand een Access Bars workshop heeft gevolgd, vervolgens onzeker is over de handgrepen. En na verloop van tijd geen Bars meer doet. Dat is zo jammer. Daarom zijn Barsdolls de perfecte hulp.  Je hebt altijd iemand om op te oefenen. Kan precies zien waar de grepen zijn. Je hebt geen excuus meer om het niet te doen! 

Tip! Train je spiergeheugen door wekelijks te oefenen met je Bardoll. Het is net als gitaarspelen. Op een gegeven moment WETEN je handen gewoon de posities. 

Access Consciousness pop barsdolls access bars nederland barsbabes

CUSTOM MADE

Barsdolls worden speciaal voor jou gemaakt. Alle punten op het hoofd worden zorgvuldig en met plezier beschilderd door Barsbabe Thiska. Zo is elke Barsdoll uniek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en genders.  

We hebben vier verschillende Bars hoofden. Je kan aangeven welk hoofd je wilt als basis. Vervolgens gaat Thiska aan de slag met jouw nieuwe maatje. Zodra jouw Barsdoll klaar is, sturen we hem op. 

Levertijd is max 5 weken, afhankelijk van de drukte met bestellingen.

Access Consciousness pop barsdolls access bars

THISKA VAN DEN HEUVEL

Barsbabe Thiska heeft gestudeerd aan de Kunstacademie. Haar achtergrond is in de (duurzame) mode, waar ze nooit echt haar drive/vonk/passiedrift leek te vinden.

Terugkijkend denk ik dat ik me er altijd van bewust was dat er iets (of veel) van mij en mijn leven was waar ik niet naar keek. Access heeft echt een grote rol gespeeld in mijn besef dat ik daadwerkelijk voor geluk kan kiezen.

Met o.a. de Barsdolls vindt ze weer plezier in haar creatief proces. 

BARSDOLLS - HOE MAKKELIJK KAN HET ZIJN?

Access Consciousness pop barsdolls access bars nederland barsbabes
€ 250,- 

BARS DOLLS

  • Dé perfecte assistent(e) bij Access Bars
  • Een makkelijke manier om te oefenen
  • Leg de punten uit aan je klanten
  • Een co-facilitator tijdens je Bars Workshop
  • Leuk voor in je praktijk of boekenplank

    Barsdolls worden met liefde en plezier gemaakt. Het zijn hoogkwaliteit Barshoofden, die je meer gemak bieden om te oefenen met Access Bars. Wij houden van schoonheid. De hoofden die  wij uitzoeken zijn uiteraard echte Babes & Boys en is iemand die je echt mee naar huis kunt nemen. 😉

Dit is wat anderen er van vonden

Zoek niet verder!

Super blij mee! Mooie duidelijke kleuren. De Barsdoll is erg handig om te gebruiken bij uitleg of in mijn geval de toekomstige Bars klassen die ik wil gaan geven. Dus ben je op zoek naar een Barsdoll? Zoek niet verder en bestel deze 🤩

Martijn Rusink - Access Martijn Rusink

Met veel zorg en precisie gemaakt

Ik heb onlangs mijn Barsdoll ontvangen en ik ben er heel tevreden mee. Je kan goed zien dat het met veel zorg en precisie is gemaakt. Het is een mooie aanvulling in mijn praktijkruimte en ik krijg leuke en enthousiaste reacties van klanten. 

Access Consciousness pop barsdolls access bars nederland barsbabes
Roos de Vries

BESTEL JE BARSDOLLS NU!