access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

OP ZOEK NAAR HEADSPACE?

LAAT JE BARS RUNNEN

WAT IS ACCESS BARS?

Het zijn 32 punten, op je hoofd. Ze bevatten de elektromagnetische lading van je emoties, standpunten en gedachten over alles wat je in leven(s) bent tegengekomen. Veel daarvan heb je eigenlijk niet meer nodig. Het zit je voornamelijk alleen maar in de weg en kan ziekte en ongemak creëren, je tegenhouden in het bereiken van je verlangens of je zelfs blind maken voor wat het nou precies is dat je echt wilt in en met dit leven. 

Wanneer je je Bars laat 'lopen' is het alsof bij wijze van spreken Marie Kondo je hoofd binnenloopt. Ze doet misschien niet alles in 1x (want hallo, weet je wel hoeveel onzin je hebt opgeslagen door de jaren heen?! ;)) maar elke sessie creëert weer een stuk zee aan ruimte in je hoofd, waardoor je meer Jou kunt zijn. En wat als je dan ineens op een dag een wandelende, pratende, dansende, lachende meditatie blijkt te zijn?

DETOX YOUR BRAIN MET ACCESS BARS

HOE WERKT ACCESS BARS?

Zoals we zeiden Bars bestaat uit 32 punten. Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, gevoelens, emoties, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Elke Bar correspondeert met een gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug, waardoor alles weer beter kan stromen. 

Het vertraagt ook je hersengolven. Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.

Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

WAAR KAN HET BIJ HELPEN?

Hoe het verandert en wat er veranderd is niet van te voren te zeggen. Worstcase scenario is dat het voelt als een massage. Maar wat we eigenlijk bij iedereen wel zien is dat de kwaliteit van leven verbetert. Hoe vaker je een sessie ontvangt, des te beter je je gaat voelen.

Mensen ervaren: 

 • Rust in je hoofd
 • Betere nachtrust
 • Denken in oplossingen i.p.v. problemen
 • Betere verdeling van je dagelijkse tijd (time management)
 • Betere concentratie
 • Innerlijke rust
 • Andere kijk op het leven
 • Op een positieve manier met het leven omgaan
 • Het loslaten van oude patronen
 • Creëren van mogelijkheden en uitdagingen


WAAROM ACCESS BARS?

Barsbabe Crystel legt het je uit.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een Bars sessie is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is te liggen op de massagetafel en een van de Barsbabes zal door middel van een lichte aanraking je Access Bars runnen. Dat is werkelijk alles wat jij hoeft te doen om het te laten werken.

Vind jij het moeilijk om dingen los te laten? Bij Access Bars is er sprake van een lichte aanraking. Dit vertraagt de hersengolven, waardoor je in een andere staat van bewustzijn komt. Wanneer iemand de punten op je hoofd aanraakt laat je al los. Je hoeft even niks. Je mag praten, in slaap vallen. Het is allemaal oke.

Sommige klanten zien kleuren, bij andere komen herinneringen naar boven, andere niks. Er is geen goed of fout. Lichamen houden ervan om aangeraakt te worden, in het bijzonder wanneer dat zonder oordeel gebeurd. Het is helend. Wanneer iemand je lichaam zonder oordeel aanraakt, komt het tot rust en kan verandering beginnen.

Zelfs wanneer jij niet houdt van een massage, kan dit wellicht een uitkomst zijn en kan je dit als plezierig en ontspannend ervaren.

Hoe minder je verwacht, hoe grootser de veranderingen kunnen zijn. 

KAN IK HET ZELF DOEN?

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

LEER ACCESS BARS IN EEN DAG

Deze Access Bars class is een eendaagse hands-on les waarin deelnemers het lichaamsproces: de Access Bars leren. Gedurende de dag geef je twee sessies en ontvang je er twee.

Men werkt in koppels. De eerste ronde wissel je uit met een partner. Nadat beide sessies zijn geweest, gaan we lunchen. Na de lunch wordt je gekoppeld aan een andere partner. 

Tijdens deze les werk je leer je waar de punten zitten en verschillende handgrepen voor meer gemak. Afhankelijk van de grootte van iemands hoofd en jouw handen zal het verschillend zijn. Daarnaast maak je ook kennis met de basis tools van Access Consciousness®. Dat is nog niet alles, je leert ook 3 andere lichaamsprocessen. Aan het eind van de dag ben je dus helemaal klaar om als een wandelende meditatie door het leven te gaan. 

Je bent dan officieel Bars Practitioner® en bent dan gekwalificeerd om zelf (betaalde) sessies te geven. 

access bars class workshop behandeling sessie amsterdam nederland
€ 300,- 

ACCESS BARS CLASS

 • Hoe lekker even geen gedachtes en echt een leeg koppie?
 • Energieker voelen?
 • Klaar voor meer gemak in je leven?
 • Geen stress, en in een goede flow?

Dan is de Access Bars echt iets voor jou. Schrijf je nu voor de workshop  van 20 Maart en leer het proces zelf. Dan kan je daarna met andere Bars Practitioners uitwisselen of het toevoegen aan je wellness business. Tevens ontvang je naast de handleiding ook de audio van de klas, zodat je later terug kunt beluisteren, wanneer je het weer even nodig hebt. Dit komt in de online community, waar je ook anderen kunt vinden om eventueel mee uit te wisselen. 

EERST VOLGENDE ACCESS BARS BEGINT OVER...

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

BARSBABES FACILITATORS

access bars energetische facelift yoga amsterdam bluebirds barsbabes mindset coach bewustzijn

CRYSTEL POETIRAY

faciliteert met veel humor de Bars workshop, facelift, lichaamsprocessen en Access Foundation en heeft haar eigen speciality class Sexplore the possibilities. De voormalige logopedist en zangdocent is een Certified Facilitator en Approved Translator voor Access Consciousness®. Tevens is ze de founder van Barsbabes en geniet van al het werk.

barsbabes access bars access consciousness nederland

THISKA VAN DEN HEUVEL

ging een Bars class volgen en begon langzaamaan wat mensen te behandelen en uit te wisselen met andere practitioners. Meerdere Access boeken, aanvullende classes en een hoop klanten later werkt nu samen met Crystel Poetiray en alle Barsbabes en Boys met superveel plezier als Access Bars/Energetic facelift behandelaar en geeft Access Bars classes.

LIEVER EERST EEN SESSIE? KOM LANGS BIJ BLUEBIRDS

arrow_drop_up arrow_drop_down